עוגות סרטנים פריכים דורש על 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם חרדל דיז'ון, רוטב צ' ילי, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: עוגות סרטנים פריכות ברוטב טרטר, עוגות סרטנים פריכות עם מנגו-סלסה אננס, ו עוגות הסרטן הישנות של אביט גריל-עוגות הסרטנים האלה ידועות בכך שאין להן מילוי, והרבה טעם.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מוסיפים את בשר הסרטן, 1 כוס פירורי הלחם, מיונז, חרדל, רוטב חריף, 1 ביצה, פטרוזיליה, מיץ לימון, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים בעדינות. מחלקים את תערובת הסרטן ל 6 קציצות שוות ומסדרים על מחבת גיליון מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סרטן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הגדר תחנת לחם באמצעות 3 מנות אפייה או צלחות עוגה. בצלחת הראשונה לשלב את הקמח עם קמצוץ בריא של מלח ופלפל. בצלחת השנייה מקציפים יחד את 2 הביצים הנותרות עם 1/4 כוס מים. בצלחת השלישית משלבים את פירורי הלחם הנותרים עם קמצוץ בריא של מלח ופלפל. חפרו את עוגות הסרטן בקמח המנוסה, ולאחר מכן לשטוף את הביצים ולאחר מכן לצפות אותם ביסודיות בפירורי הלחם. סדר על מגש הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
סרטן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות בקבוצות של 6 עד חום ופריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר לצלחת מרופדת עם מגבות נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
בקערה קטנה לטאטא יחד את כל החומרים remoulade ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה גדולה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ תפוזים דם וחרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדם
רגל טלה, מעצם
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את ארוגולה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסרי
1
מחלקים את הסלט שווה בין 6 צלחות. למעלה עם עוגת סרטנים, טפטוף עם remoulade ומגישים.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.