קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פודינג קוקוס

עוגות פודינג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות פודינג קוקוס. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, קוקוס, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו עוגות קוקוס פורטוגזיות, עוגות קוקוס עם שוקולד מריר, ו עוגות פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר ועמילן תירס בסיר בינוני. התערובת תהיה עבה. בהדרגה לטאטא קרם, חלב וקוקוס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים את התערובת על חום בינוני ומבשלים, ממשיכים לערבב עם כף עץ, עד שהתערובת התעבה מעט (זה יגיע לרתיחה).
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הסר מהחום ומערבבים בתמציות וניל וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
להעביר את פודינג לקערה חדשה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולהשאיר להתקרר. בעוד הפודינג מתקרר, מחממים את התנור ל 191°. משמנים קלות פח מאפין 12 מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים את גיליון בצק עלים לשניים, הצבת חצי אחד על גבי השני ולהניח בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
6
מגלגלים את המאפה בחוזקה מהקצה הקצר, עוטפים בנייר שעווה או קלף ומניחים את בול העץ במקרר למשך כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מוציאים מאפה מהמקרר וחותכים לשנים עשר סיבובים.
8
להניח כל סיבוב על לוח מקומח קל לגלגל כל אחד החוצה עד שהם בקוטר 10 ס " מ. לחץ על סיבובים מאפה לתוך פח מאפין. מעט לצבוט את החלקים חופפים בחלק העליון של כל פח. ודא את הבצק התחתון הוא עבה יותר כי מאפה בצד. לגרוף את פודינג מקורר לתוך מאפים ואופים במשך 30-35 דקות, עד שניהם בצק פודינג הם זהובים. פודינג יכול להיות כתמים כהים על גבי זה - זה נורמלי לחלוטין ואפילו הרצוי. השאר את הטארטים בפח במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הרפרפת תשקע, אבל שוב, זה בסדר. תהנו! אלה הם הטובים ביותר נהנו היום הם עשויים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה