המתכון היווני עוגות קישואים מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 156 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי אורגנו, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, עוגות בקלה יווניות, ו עוגות סלק עם יוגורט יווני מתוק.
הוראות
1
מערבבים את הקישואים המגורדים והמלח הכשר. להפריש במשך 5 דקות (לא יותר, או שזה יהיה דייסה). יש לשטוף במים קרים ולסחוט יבש במגבת מטבח או לחץ במסננת או מסננת עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים את הגבינה, ביצה, בצל ירוק, קמח, צנוברים, שמיר, אורגנו, שום ופלפל בקערה גדולה; מקפלים בקישואים. טופס לתוך 24 עוגות קטנות (כ 2 כפות של תערובת עבור כל) ו לטגן בשמן זית, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 3 דקות בכל צד.