עוגות שעועית שחורה עם Queso פרסקו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 341 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מטבל שעועית שחורה עם Queso פרסקו, חומוס שעועית שחורה עם Queso פרסקו, ו שעועית שחורה פשוטה, תירס ומנגו Chilaquiles עם Queso פרסקו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בקערה גדולה; מחית קלות עם מזלג.
מוסיפים ביצים וגבינה; לטאטא עם מזלג עד בשילוב.
מחממים שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר חם, מערבבים בצל ושום; מבשלים עד הבצל רך וזהוב (2-3 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בכוסברה; להסיר מן החום.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל (אם ניקח בחשבון כמה טוב מתובל השעועית שלך היו בתחילה) לקערה עם שעועית.
מוסיפים תערובת בצל; מערבבים עם מזלג רק עד בשילוב. (העקביות צריכה להיות כמו בצק עוגיות עבה. אם לא, להוסיף קצת קמח).
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול, ולהניח בצד. באמצעות כף גדולה או הידיים שלך, טופס תערובת שעועית לתוך 8 עוגות; מקום על מחבת מוכן.
אופים עד לזהב ופריך (כ -30 דקות); מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם סלסה וכוסברה, אם תרצה.