קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל

עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל
עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח תירס, חמאה וסירופ מייפל חם, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, ו סירופ אוכמניות מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא את החמאה עם חלמון הביצה. בקערה בינונית, להכות את הלבן ביצה עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את תערובת החמאה למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עם כף עץ עד שתרטבו באופן שווה; עדיין יהיו כמה גושים. מקפלים בלבן ביצה מוכה ולאחר מכן אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 1 כף של השמן, וכאשר הוא חם, כף 1/4 כוס הבלילה למחבת עבור כל פנקייק. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה על הקרקעית בועות להופיע על פני השטח, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 2 דקות יותר. שמור את הפנקייקים חמים בתנור נמוך בזמן שאתה ממשיך עם השמן והבלילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים את הפנקייקים עם חמאה וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)