עוגות תפוחי אדמה-סרטנים עם חמאת ליים
זקוקים ל- pescatarian hor d'oeuvre ? עוגות תפוחי אדמה-סרטנים עם חמאת ליים יכולות להיות מתכון נפלא לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 256 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, קליפת ליים, בצל וביצה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגות סרטנים עם ג'ינג'ר וליים , עוגות סרטנים עם רוטב ליים ועוגות סרטן מיין עם איולי ליים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הביצה, 1 כף פירורי לחם, בצל, פטרוזיליה, מיץ ליים, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות את הסרטן. יוצרים 12 קציצות.
בקערה רדודה מערבבים את הקמח ושאר פירורי הלחם. מצפים קציצות בתערובת פירורים.
במחבת חשמלית, מחממים 1/4 אינץ' שמן ל-375 מעלות.
מטגנים עוגות סרטנים, כמה בכל פעם, במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מערבבים את החמאה, מיץ הליים והקליפה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה פרוסקו]()
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.