עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 281 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם קייל, ביצה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: פלפל שחור-בזיליקום ברוסקטה גבינה של איכר עם עגבניות, קינואה שחורה, עוגות כרוב בטטה, ו סלמון מעושן עם צ'יפס פלפל שחור ולימון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מזלפים קלות את הקייל בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת, ואופים עד שהם פריכים בלבד, 12 עד 15 דקות.
מנמיכים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הבצל, תפוחי האדמה, הביצה ו -3 כפות הקמח עד לאיחוד. אם התערובת מרגישה רטובה מאוד, הוסיפו עוד מעט מהקמח.
מחממים שמן קנולה בגודל 1/2 אינץ ' במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה על אש בינונית עד שהוא מתחיל לרחוש. כפית 1 כף גדושה של תפוחי אדמה לכל פנקייק לתוך המחבת, מתפשט לתוך סיבוב 2 אינץ ' עם מזלג. מבשלים עד שהתחתית משחימה, כ -5 דקות, ואז הופכים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מעבירים למגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח. שמור על הלביבות חמות על רשת המונחת בתבנית אפייה רדודה בתנור.
מערבבים את הגבינה, הפטרוזיליה והבצל הירוק בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הלביבות על מגש הגשה או קרש חיתוך, מעל כל אחת מהן בובת הגבינה ומקשטים בשבבי הקייל.