עוגות תפוח קרמל הפוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוח קרמל הפוך. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Epicurious יש 8 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מיני קרמל תפוח הפוך עוגות, אננס הפוך מלח קרמל מיני עוגות Bundt, ו עוגות הפוך תפוחים וחמוציות.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה טבול במים, כ 8 דקות. בעבודה מהירה, מחלקים קרמל חם בין שש 1 1/4 כוסות פודינג כוס. שימוש מחזיקי סיר כדי להגן על הידיים, להטות ולסובב כוסות פודינג כדי לכסות ישבנים עם קרמל. תניח בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פלחי תפוח ו sauté עד רק במכרז, על 12 דקות. סדר טריזים תפוחים בתחתית של כוסות פודינג מצופה קרמל.
מחממים תנור ל 325°f. מנפים קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1/2 כוס חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה בינונית אחרת עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם ומכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים בתמצית וניל. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב מלא 2 תוספות. הבלילה כפית על תפוחים בכוסות פודינג, חלוקת הבלילה שווה (על 1/2 כוס לכל).
אופים עוגות עד אור זהב סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על צלחות.