עוגיות אגוזי מלך פרסיים של הרבנית
עוגיות אגוזי מלך פרסי של הרבנית דורשות בקירוב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 34 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חתיכות אגוז, מי ורדים, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגיות אגוזי מלך פרסיים של הרבנית, רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז, ו עוף פרסי או ברווז ברוטב אגוז רימון (Fesenjan) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את אגוזי מלך הקרקע, 3 חלמונים, סוכר, הל, סודה לשתיה ומי ורדים עד מעורבב היטב.
מגלגלים פיסות בצק בגודל כפית לכדורים ומניחים על דפי אפייה מרופדים בקלף. עוגיות צריך להיות מרווחים 2 סנטימטרים זה מזה.
לטאטא יחד את חלמון הביצה הנותרים ומים באמצעות מזלג. לחץ על חתיכת אגוז לתוך כל עוגייה, ואז מברשת עם זיגוג חלמון הביצה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הזהב. העוגיות יופיעו רכות ולא מבושלות, אבל אם תתעודדי, הן יתקשחו במידה ניכרת כשמקוררים אותן. אפשר להם להתקרר על סדיני האפייה לפחות 10 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.