עוגיות אוכמניות הטובות ביותר
עוגיות אוכמניות הטובות ביותר עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-638 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שיבולת שועל אוכמניות, עוגיות פאי אוכמניות, ו עוגיות אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר חום, סוכר, וחמאה מומסת עד חלקה.
להקציף תמצית וניל וביצים עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים עד רק incorporated. השתמש מרית גומי לערבב בעדינות אוכמניות. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לצנן לפחות שעתיים עד לילה.
התאם מדפים לתנור למיקומים בינוניים ועליונים וחמם מראש תנור ל 375 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלת על גבי תבנית אפייה.
אופים עד הזהב, 13-15 דקות.
תן מגניב 3 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.