עוגיות אפרסק ובלקברי עם קרם אוכמניות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 786 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח ים, אוכמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בורבון אוכמניות עם קרם ויסקי, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו עוגות תירס אוכמניות עם גלידת אפרסק-מייפל.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. בהדרגה להוסיף חלב חמאה, זורק עם מזלג עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק יחד; לשטח את הבצק על משטח עבודה מקומח כדי 3/4-עד 1-אינץ ' עבה עגול. באמצעות מקלף 3 אינץ ' עגול ביסקוויט חותך או חותך עוגיות, לחתוך את הכדורים. לאסוף שאריות בצק ולשטח על משטח עבודה לעובי 3/4 עד 1 אינץ'; לגזור סיבובים נוספים בסך הכל
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
4
מעבירים עוגות קצרות לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
קרם להקציף ונשאר 1 כף סוכר בקערה קטנה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תערובת קרם מברשת מעל צמרות של לחמניות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
אופים shortcakes עד צמרות להתחיל חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להעביר את הקצרים למתלה. האם קדימה יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 350°f תנור 5 דקות לפני הרכבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לזרוק אפרסקים פרוסים, אוכמניות, סוכר, ומלח בקערה בינונית; בואו לעמוד בעת הכנת קרם אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לשטוף אוכמניות; לחות תשפר פירה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
2
הנח במעבד.
3
מוסיפים סוכר; מחית עד חלקה. תערובת זן באמצעות מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ווניל בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים 3/4 כוס מחית אוכמניות לתוך קצפת עד incorporated. שמור הנותרים מחית blackberry לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מים נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים את החיתוך אופקי לשניים.
6
מניחים חצי תחתון 1 של כל shortcake על כל אחד 6 צלחות. מילוי כפית על כל אחד, ואז כמות נדיבה של קרם אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
טפטוף כל אחד עם מחית אוכמניות שמורות. מכסים עם חצאים העליון של shortcakes ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
1
עבור הקצרצרים העדינים ביותר, אל תעבדי יותר מדי על הבצק. ברגע שאתה מוסיף את הנוזל, מערבבים עד רק מעורבב.