קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות בית אגרה מעוותות

עוגיות בית אגרה מעוותות
עוגיות בית אגרה מעוותות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח בלי חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות בית אגרה מעוותות, עוגיות בית אגרה, ו Toll House Butterscotch Chip Cookies (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח אגוזי לוז, סודה לשתיה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. לגרד את הצדדים של הקערה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים להכות רק עד בשילוב. מערבבים את השוקולד הקצוץ, באמצעות כמות גדולה יותר אם אתה קנאי שוקולד. לקרר את הבצק במשך כמה שעות לפחות, או, אם אתה יכול להתנגד, לצנן אותו לילה כדי לתת את הטעמים הזדמנות להתבגר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או סחף. זרוק את הבצק על ידי 2-מנות כף (אני משתמש סקופ גלידה 2-אונקיה) על 2 סנטימטרים זה מזה (הם מתפשטים) על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות, סיבוב הסדינים מלפנים לאחור ובין המדפים העליונים והתחתונים לאחר כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מפזרים את העוגיות עם fleur de sel בעוד עדיין חם ולתת מגניב על דפי אפייה במשך דקה לפני העברת אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות ישמרו במיכל אטום לכמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
וריאציה: בית אגרה עבה ומעוות
7
כדי להפוך את העוגיות עבה יותר ויותר כמו קובץ Cookie קלאסי בבית אגרה, להגדיל את הקמח כל המטרה 2 כוסות, להפחית את קמח אגוזי לוז 1/4 כוס, ולהוסיף 3/4 כוס קצוצה קלות אגוזי לוז קלויים. במקום שוקולד קצוץ דק, להשתמש 1 3/4 כוסות כדי 2 כוסות שוקולד צ ' יפס מריר כהה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר-מתוקשוקולד צ ' יפס מריר-מתוק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
8
טיפים: קמח אגוזי לוז הוא אגוזי לוז טחון דק. הטחנה האדומה של בוב וקמח המלך ארתור שניהם מוכרים אותו. אבל אתה יכול גם לעשות את זה בעצמך. טוסט אגוזי לוז בתנור שחומם מראש 350°f עד ריחני ומתחיל צבע, 8 עד 10 דקות. לשפשף אותם בין שתי מגבות מטבח כדי לשפשף כמה שיותר של עורם כהה, נייר ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
תן להם להתקרר לפני לשים אותם במעבד מזון עם 2 עד 4 כפות קמח לכל המטרה unbleached פועם עד שהם דק מאוד chopped.To לרכך את החמאה במהירות, לנצח את החרא החוצה שלו. ברצינות. רק תן לו כמה מכות טובות ממש בעטיפה. תוציא את התוקפנות שלך. לקלף את העטיפה, לשבור חתיכות ביד, ולזרוק אותם במיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות