עוגיות ג'ינג'ר משולשות לעיס
עוגיות ג'ינג'ר שלוש לעיס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך זנגביל טחון, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות ג'ינג'ר לעיסה משולשות, 100% עוגיות ג'ינג'ר לעיס מחיטה מלאה, ו עוגיות שוקולד צ'ואי משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, זנגביל טחון, קינמון, סודה לשתייה, allspice וציפורן; להפריש. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך.
הוסף דבשה, gingerroot וביצה; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח; להכות עד צורות בצק רך.
מחלקים בצק לשניים; לעצב כל חצי לתוך יומן 12 אינץ'. מכסים ומקררים 2 שעות או להקפיא 30 דקות עד המשרד.
תנור חום ל 177°. בכוס קטנה, לשלב ג ' ינג ' ר גבישי וסוכר מגורען; להפריש.
חותכים יומני לפרוסות 1/2 אינץ'. על גבי גיליונות עוגיות ungreased, במקום פרוסות 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
מפזרים תערובת זנגביל סוכר, לחיצה קלה לתוך הבצק.
אופים 8 עד 10 דקות או עד נפוח חום בהיר על התחתונה. מגניב 3 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.