קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דורה ללא גלוטן

עוגיות דורה ללא גלוטן
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך מלח, קמח סורגום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל ללא גלוטן (או דורה), עוגת דורה ללא גלוטן, ו עוגת ריבס ללא גלוטן עם קרום דורה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 325°f. ספריי 13-על ידי 9 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלב סוכר מגורען, קמח דורה, עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan בקערה של מעבד מזון. תהליך למשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
קמח דורהקמח דורה
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים שמן צמחי, ביצים ומים. להתמזג עד משולב היטב. הבלילה תהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
ערבוב ביד: בקערה גדולה, להקציף יחד סוכר מגורען, קמח דורה, עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
קמח דורהקמח דורה
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים שמן צמחי, ביצים ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
להקציף עד בשילוב יסודי. הבלילה תהיה עבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם רק כמה פירורים לחים נצמדים אליו, כ 40 דקות. אפשר לחומיות להתקרר במחבת. כאשר מגניב, לחתוך ל 24 ריבועים ומגישים. לאחסן בראוניז במיכל אטום על הדלפק עד שלושה ימים. בראוניז מקורר יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'