קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות השוקולד צ'יפס של טינה

עוגיות השוקולד צ'יפס של טינה
המתכון של טינה עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להתבצע בסביבות 45 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-263 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי מלך, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח, מניחים בצד. בקערה בינונית, שמנת את החמאה והסוכר יחד עד רכה. מערבבים בהדרגה את החומרים היבשים, ואז מערבבים פנימה את אגוזי המלך והשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת אפייהאבקת אפייה
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מרדדים או גורפים בצק לכדורים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
גלולגלול
4
הניחו אותם על דפי עוגיות לא מוכנים במרחק של 1 1/2 אינץ ' זה מזה. משטחים מעט עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 15 עד 20 דקות, עד להזהבה בהירה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מן הסדינים כדי להתקרר על המדפים.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "