עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר של יוליה בצנצנת
עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר של יוליה בצנצנת דורשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 ומחירו 13 סנט למנה מנות. לקינוח הזה יש 169 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 יגידו שהוא הגיע למקום. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי האוכל הדרומי. מתכון זה של Allrecipes דורש שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר חום, סוכר חום וסוכר. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אתם אוהבים את המתכון הזה, תסתכלו על המתכונים הדומים הבאים: מלפפונים אפויים ללא חמאה של ג'וליה צ'יילד , בויף בורגיניון של ג'וליה צ'יילד , ו- Coq au Vin של Julia Child .
הוראות
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הסוכר הלבן והשוקולד צ'יפס.
מניחים 1/2 מהתערובת בצנצנת זכוכית נקייה בגודל ליטר, וארוזים היטב.
מניחים מעל את הסוכר החום, שוב אורזים היטב.
מניחים מעל את יתרת תערובת הקמח. מכסים במכסה.
צרף כרטיס אינדקס עם הכיוונים הבאים: רוקן את תוכן הצנצנת לתוך קערה גדולה. בקערה נפרדת מערבבים 3/4 כוס חמאה, 1 1/2 ביצים וכפית וניל. מקציפים עד לקבלת קרם.
מוסיפים לתערובת היבשה. זרוק בכף גדושה על דף עוגיה לא משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) במשך 8 עד 10 דקות.