עוגיות זנגביל לחג
צריך קינוח צמחוני? עוגיות זנגביל חג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מולסה קלה, allspice הקרקע, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-139 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות זנגביל לחג, עוגת זנגביל לחג, ו עוגת זנגביל לחג.
הוראות
מערבבים חמאה, סוכר ודבשה יחד במערבל עומד עם מצורף ההנעה עד אור ורך, על 3 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את שאר החומרים יבשים בקערה נפרדת.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת החמאה במרווחים, וממשיכים להכות עד מעורבבים היטב יחד.
יוצקים את הבצק על השיש ומתחלקים ל 4 חתיכות. הקש כל חתיכה לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד.
מניחים במקרר ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד 3 ימים.
התאם את המדפים למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות f. מגשי גיליון קו עם נייר קלף.
מורחים 2 חתיכות גדולות של נייר קלף החוצה וקלים מאוד קמח אותם.
מניחים דיסק בצק בין יריעות הקלף ומתגלגלים לעובי 1/4 אינץ'. חזור עם דיסקי הבצק הנותרים. לעבד את כל השאריות לתוך כדורים מחדש צמרמורת לפני שימוש חוזר. חזור עם כל הבצק.
חותכים עוגיות ומניחים על מגשי גיליון מצופה קלף עם מרית קיזוז, משאיר 1 אינץ ' בין כל עוגייה.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות. מגניב על מגש הסדין במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להמשיך קירור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגיות עם זיגוג מלכותי.
מוסיפים מרכיבים לקערה גדולה. מקציפים, באמצעות מערבל יד, עד מבריק ונוקשה, על 5 עד 6 דקות.
מניחים שקיות הדובדבן עם טיפים בסדר לקשט עוגיות.