קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חמאה חומות מלוחות

עוגיות חמאה חומות מלוחות
עוגיות חמאה חומות מלוחות הן צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 133 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, אבקת חלבון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week}, עוגיות חמאה חומות מלוחות, ו עוגיות קרמל מלוחות חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמס חמאה בסיר כבד 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני נמוך, ואז לבשל מעל חום נמוך, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד חמאה יש ארומה אגוזים והוא צבע חום עשיר, ותחתית המחבת הוא מנוקד עם חתיכות משוחות של מוצקי החלב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה, כולל מוצקי חלב משחימים בתחתית, ומקררים עד כמעט המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד קמח קורנפלור בקערה. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, ולאחר מכן הכה בביצה, מלח, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
טופס בצק לתוך 2 כדורים לשטח כל לתוך דיסק 6 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד מוצק, אבל לא קשה, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים תנור ל 177° עם מתלה במצב בינוני. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגלגלים דיסק 1 של בצק (לשמור את הבצק שנותר מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר שעווה בעובי 1/8 אינץ ' (זה כאשר טבעות הפינים מתגלגלות הם באמת מועילים). להקפיא או לצנן בצק על תבנית אפייה או מגש עד המשרד, 5 עד 15 דקות, ולאחר מכן לגזור עוגיות רבות ככל האפשר מן הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
העברת עוגיות לתבנית אפייה מרופדת, סידור עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה. אם העוגיות הופכות חמות מדי להעברה, להקפיא או להירגע עד המשרד (ראה הערות' טבחים).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד הקצוות הם זהובים, 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בינתיים, לאסוף שאריות של בצק ולחזור על תהליך העוגיות לעיל. ניתן לעשות שימוש חוזר בקלף, אך ודא שגיליון האפייה מתקרר בין קבוצות. הפוך יותר עוגיות עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
היכו יחד את כל החומרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רק בשילוב, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להגביר את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הדובדבן מחזיק פסגות נוקשות, על 3 דקות במערבל לעמוד או 10 דקות עם כף יד. אם לא באמצעות הדובדבן מיד, לכסות את פני השטח עם מגבת נייר לחה, ואז לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעביר זיגוג לשקית הניתנת לאכיפה כבדה ולחץ על אוויר עודף. חיתוך 1/8 אינץ ' פתיחה בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה מעל הדובדבן וצינור דקורטיבי הדובדבן על עוגיות. אם תרצה, מפזרים סוכר מלטש או מלחי ים צבעוניים בזמן הציפוי עדיין רטוב. (לציפוי כהה, ראה הערות של טבחים.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
4
בואו הדובדבן יבש לחלוטין (בערך 1 שעה) לפני אחסון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.•
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
טבעות סיכות מתגלגלות מאפשרות לך לגלגל את הבצק לעובי אחיד מבלי לטרוח עם שליטים. ובצק מגולגל באופן שווה עושה לעוגיות אפויות באופן שווה.* עבור הקצוות החדים, הנקיים ביותר, להקפיא או לצנן עוגיות לחתוך עד המשרד לפני האפייה.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, ב פח עוגיות מתכת בטמפרטורת החדר 1 שבוע.* אבקת מרנג ניתן למצוא בסעיף האפייה של חנויות מלאכה גדולות, כגון מייקל, או על Amazon.com. * הדובדבן יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה במגבת נייר לחה וקערה מכוסה בניילון נצמד.* כדי גוון הדובדבן, להעביר 1/4 כוס הדובדבן לקערה קטנה עבור כל צבע גוון עם צבע מאכל. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית resealable, הקשה על אוויר עודף, ולהמשיך כמתואר לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך