קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חמאת בוטנים עם פסים כפולים

עוגיות חמאת בוטנים עם פסים כפולים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאדג'דלעת מפוספס חמאת בוטנים עוגיות, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים כפולה וטיפים למשלוח עוגיות # SundaySupper, ו עוגיות חמאת בוטנים כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350 ° F. לנצח חמאת בוטנים וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים סוכר מגורען וסוכר חום; לנצח עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
3
מוסיפים ביצה, חלב ווניל; לנצח היטב. מערבבים יחד 1/2 כוס שיבולת שועל, קמח, סודה לשתייה ומלח; בהדרגה להכות לתוך תערובת חמאת בוטנים.לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מגלגלים בשיבולת שועל שנותרה; מניחים על גיליון עוגיות ungreased. לשטח עוגיות עם tines של מזלג כדי ליצור תבנית שתי וערב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מניחים שבבי שוקולד ו 1 כפית קיצור במיכל מיקרוגל בינוני בטוח. מיקרוגל במדיום (50%) 30 שניות; מערבבים. במידת הצורך, מיקרוגל במדיום 10 שניות נוספות בכל פעם, תוך ערבוב לאחר כל חימום, עד שוקולד נמס וחלק כאשר עורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
טפטוף על עוגיות. חזור על הליך עם שבבי חמאת בוטנים הנותרים קיצור. אפשר לטפטף להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גליל פירותגליל פירות