עוגיות חמאת בוטנים עם פסים כפולים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאדג'דלעת מפוספס חמאת בוטנים עוגיות, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים כפולה וטיפים למשלוח עוגיות # SundaySupper, ו עוגיות חמאת בוטנים כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. לנצח חמאת בוטנים וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר מגורען וסוכר חום; לנצח עד רכות.
מוסיפים ביצה, חלב ווניל; לנצח היטב. מערבבים יחד 1/2 כוס שיבולת שועל, קמח, סודה לשתייה ומלח; בהדרגה להכות לתוך תערובת חמאת בוטנים.לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מגלגלים בשיבולת שועל שנותרה; מניחים על גיליון עוגיות ungreased. לשטח עוגיות עם tines של מזלג כדי ליצור תבנית שתי וערב.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.
מניחים שבבי שוקולד ו 1 כפית קיצור במיכל מיקרוגל בינוני בטוח. מיקרוגל במדיום (50%) 30 שניות; מערבבים. במידת הצורך, מיקרוגל במדיום 10 שניות נוספות בכל פעם, תוך ערבוב לאחר כל חימום, עד שוקולד נמס וחלק כאשר עורר.
טפטוף על עוגיות. חזור על הליך עם שבבי חמאת בוטנים הנותרים קיצור. אפשר לטפטף להגדיר.