עוגיות חמאת בוטנים
המתכון חמאת בוטנים עוגיות מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-594 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגיות חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים ומערבבים את 3/4 כוס Ghirardelli® 60% שבבי אפיית שוקולד קקאו מריר והחמאה על חום נמוך מאוד עד נמס וחלק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9x9x2 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, הרחבת רדיד על הקצוות של המחבת. רדיד מעיל עם תרסיס בישול nonstick; להפריש.
מערבבים את הסוכר כוס 1 לתוך תערובת שוקולד מקורר בסיר.
הוסף את שתי הביצים, אחת בכל פעם, מכות עם מרית או כף עץ רק עד בשילוב. מערבבים וניל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שוקולד, ערבוב רק עד בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
בקערה גדולה, לשלב חמאת בוטנים, סוכר 1 כוס, וביצה אחת. מערבבים את 1/3 כוס קצוצה Ghirardelli 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס.
מורחים תערובת באופן שווה על פני בראוניז אפויים מעט באמצעות כף.
אופים במשך 35 דקות או עד העליון הוא חום בהיר תערובת מופיע להגדיר באופן שווה. מגניב במחבת על מתלה תיל.
מורחים זיגוג שוקולד מריר על החלק העליון של בראוניז מקורר.
בואו לעמוד עד סט. השתמשו בנייר הכסף כדי להוציא את הבראוניז הלא חתוכים מהמחבת.
ליהנות באופן מיידי, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים.
זיגוג שוקולד מריר: בסיר בינוני, להביא קצפת וניל רק לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
להוסיף גירארדלי 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד חלקה.