המתכון לימון מלא קרד מלא אנג'ל מזון קאפקייקס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 47 דקות. יש קינוח זה 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם תמצית vanillan, garnishes: לימון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, לימון מלאכי מזון קאפקייקס עם לימון קרד ציפוי Mascarpone, ו עוגת מזון מלאך בגריל עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד סוכר, קמח ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
להכות חלבונים ביצה שמנת של טרטר במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה עד פסגות נוקשות טופס; בעדינות להעביר תערובת ביצה לבן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בהדרגה לקפל בתערובת סוכר עם מרית גדולה, 1/3 כוס בכל פעם, מתקפל רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מקפלים בתערובת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מסדרים 12 (2 1/2-x 2-אינץ') תבניות אפייה בגודל מאפין * על גיליון אפייה מצופה רדיד אלומיניום; הבלילה כפית לתוך תבניות אפייה, מילוי כמעט מלא לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים ב 375 במשך 17 עד 19 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכזים יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברה מתלה תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
9
לעשות חור קטן בחלק העליון של כל עוגה באמצעות הידית של כף עץ. כפית לימון מילוי לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. גזירה 1 בפינה של שקית לעשות חור זעיר. צינור כמות נדיבה של מילוי לתוך כל cupcake.