קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מקרר פסי סתיו

עוגיות מקרר פסי סתיו
עוגיות מקרר פסי סתיו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 72 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, צבע מזוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות תיבת קרח מפוספסות, קנדי קיין עוגיות פסים, ו עוגיות מפוספסות בשחור לבן.

הוראות

1
מחבת כיכר בגודל 8x4 אינץ ' עם נייר שעווה, מרחיבה את הנייר מעל צדי המחבת. בקערה גדולה, לשלב סוכר וחמאה; לנצח עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף וניל וביצה; להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מוסיפים קמח ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מניחים 1 כוס בצק בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים קליפת תפוז ושני צבעי המזון; מערבבים לערבב מעט. על משטח העבודה, ללוש בצק עד צבע אחיד. צורה בצק לתוך 7x3 1/2 אינץ מלבן; מקום במחבת מרופדת נייר שעווה. תלחץ בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לחץ על מחצית הבצק שנותר לתוך מלבן 1/2 אינץ ' 7x3; מניחים מעל בצק כתום במחבת. לחץ בעדינות לקצה המחבת. מערבבים שוקולד לבצק שנותר; ללוש על משטח העבודה עד שהצבע אחיד. צורה בצק לתוך 7x3 1/2 אינץ מלבן; מקום מעל בצק וניל במחבת. לחץ בעדינות לקצה המחבת. מכסים בנייר שעווה; מקררים 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים תנור ל 191°. באמצעות רירית נייר שעווה, להרים את הבצק מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חותכים את הבצק לאורך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
10
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים ב 191°. במשך 7 עד 10 דקות או עד עוגיות נקבעים הקצוות הם חום זהוב בהיר מאוד. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד