קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות משמש של ביאטריס סאביץ

עוגיות משמש של ביאטריס סאביץ
גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, משמשים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה לא כל כך מדהים. נסו סלט ביאטריס, עוגיות תה משמש, ו עוגיות אגוז משמש שכבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים משמשים, מיץ לימון, סוכר לבן בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכר מגורעןסוכר מגורען
משמשמשמש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את משמשים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד הפרי רך. קוצצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
פירותפירות
מיםמים
4
מנפים קמח, שיבולת שועל וסוכר חום יחד. ממיסים חמאה או מרגרינה על אש נמוכה ומערבבים לתערובת קמח. שים 2/3 של תערובת זו לתוך 8 x 8 אינץ משומן פאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
שיבולת שועלשיבולת שועל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים תערובת משמש על קרום.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
קרוםקרום
6
מפזרים שאריות תערובת שיבולת שועל על משמשים.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
אופים במשך כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור