עוגיות נסיכה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: הנסיכה אנני, עוגת נסיכה, ו הקאפקייקס של הנסיכה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה עד לשלב ביסודיות. בקערת ערבוב, להכות את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שמנת, כ 5 דקות, ואז להכות ביצים, אחד בכל פעם, שילוב כל לפני הוספת הבא. מקציפים את מיץ הלימון, גרידת לימון ותמצית וניל. לערבב בעדינות בתערובת הקמח עד רק incorporated. צנן את הבצק כ -30 דקות.
לגרוף על 1 1/2 כפית בצק לכל עוגייה, טופס בעדינות לתוך כדור, ומניחים את הכדורים על גיליונות אפייה על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגיות נקבעות ורק מתחיל חום בקצוות, על 8 דקות; מגניב על גיליונות אפייה במשך 1 דקה לפני הסרת לסיים קירור על מדפים.