עוגיות נפוליטנית II
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות נפוליטניות, עוגיות נפוליטניות, ו עוגיות חג נפוליטניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה או מרגרינה, סוכר, וניל וביצה.
מערבבים בקמח ומלח. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים.
מערבבים שוקולד נמס ומקורר לתוך החלק השני.
מערבבים דובדבנים לתוך החלק שנותר.
שורה תחתונה ואת הקצוות של מחבת כיכר (9 x 5 x 3 אינץ') עם רדיד אלומיניום; לאפשר הקצוות של לסכל להאריך 5 אינץ ' על קצה המחבת.
לחץ על בצק אגוז באופן שווה בתחתית מחבת. לחץ על בצק שוקולד על גבי בצק אגוז. לחץ על בצק דובדבנים על גבי בצק שוקולד. מכסים את הבצק עם הקצוות המורחבים של נייר כסף.
מקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 6 שבועות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר רדיד ובצק מהמחבת ולהסיר רדיד מהבצק.
חותכים את הבצק לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' וחותכים כל פרוסה לאורך שכבות הבצק לחצי כך שכל מחצית מכילה שלוש שכבות.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים עד סט (כ 10 דקות). מיד להסיר מגיליון עוגיות.