עוגיות סוכר חמאה שחומות קרות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 107 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חלמונים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 8%. נסו עוגיות סוכר חמאה שחומות, עוגיות סוכר מלוחות חמאה שחומה, ו כדורי פקאן שחומים-חמאה של סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 6 דקות או עד לקבלת צבע חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים חמאה לקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים סוכר מגורען ו 1/2 כפית וניל; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
וניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מוסיפים חלמונים, ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה (בערך 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
6
שקלו או כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
7
שלב קמח, מלח ואבקת אפייה; מערבבים במטרפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. הופכים בצק על דף נייר שעווה; ללוש בעדינות 7 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
9
מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
10
חותכים עם חותך עוגיות בצורת כוכב בגודל 2 1/2 אינץ ' ל -32 עוגיות; סובב מחדש שאריות לפי הצורך. מסדרים עוגיות בגודל 1 אינץ ' זו מזו על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
חותך עוגיות
11
אופים, 1 אצווה בכל פעם, ב 350 במשך 10 דקות או עד הקצוות הם שחומים קלות. מגניב עוגיות לחלוטין על מתלים תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
שלב אבקת סוכר, חצי וחצי, ו 1/4 כפית תמצית וניל, תוך ערבוב עם מטרפה עד שהציפוי חלק. כף כ -3 / 4 כפית ציפוי על כל עוגיה; מורחים לקצוות. בעוד הדובדבן רטוב, מפזרים כל עוגיה עם 1/2 כפית סוכר פנינה. יבש על מתלים תיל.