עוגיות סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "קונדיטוריה שוגר", "באטר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר, ו עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הביצה ווניל בקערה קטנה ולהניח בצד.
עם מערבל יד שנערך בקערה גדולה, שמנת החמאה עד רכות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי, להוסיף את שניהם סוכרים, ולהמשיך להכות עד אור, 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה שוב, אם יש צורך, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הביצה, להכות על 1 דקה. לנפות את המלח עם הקמח. להפחית את המיקסר למהירות נמוכה ולאחר מכן להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד מעורבב.
תוציא את הבצק מהקערה. מחלקים את הבצק לשניים ומניחים כל מחצית בין 2 חתיכות של קלף מקורנן קלות או נייר שעווה. השתמש מערוך כדי לשטח את הבצק לדיסק בעובי של 1/4 אינץ'. החלק את הבצק / קלף על גבי גיליון עוגיות שטוח, או על גבי גיליון אפייה מעוטר. מקררים עד חברה, על 2 שעות או לילה.
רווח שווה את המדפים בתנור וחימום מראש ל 325 מעלות F.
מניחים דיסק 1 של בצק העוגיות על משטח עבודה נקי לקלף את הגיליון העליון של הנייר.
חותכים עוגיות עם סיבוב 1 1/2 אינץ ' או חותך עוגיות בצורת דקורטיבי ישירות על הקלף. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות לתבנית אפייה מרופדת בקלף או לא מקלה, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. חזור עם גיליון אחר של בצק. כל בצק עודף ניתן לגלגל מחדש, בקירור, לחתוך.
אופים עד הקצוות של העוגיות הם זהב בהיר, על 15 דקות.
מעבירים עוגיות למדף כדי להתקרר.
לטאטא את הסוכר ' ממתקים עם מספיק חלב רק כדי להפוך את הדובדבן סמיך.
מעביר ציפוי לשקית פלסטיק קטנה. לחץ על הדובדבן לפינה של התיק לגזור את הפינה עם מספריים לעשות פתיחה קטנה. בעדינות לחץ על הדובדבן על העוגייה כדי לעשות דפוס פשוט. לקשט לפי הצורך. להפריש כ 1 שעה כדי לאפשר הדובדבן להקשיח.
לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מוסיפים 3/4 כפית גרידה של תפוז עם הסוכר, ו 2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים דק עם הקמח.
מערבבים 1 כפית קינמון טחון עם הקמח, ומוסיפים 2/3 כוס פקאנים קצוצים דק עם הקמח.
מפזרים את צמרות העוגיות לפני האפייה בתערובת של 2 כפות סוכר מגורען ו 2 כפיות קינמון טחון.
שקדים: להפחית את תמצית וניל 1 כפית ולהוסיף 1/2 כפית תמצית שקדים טהור.
מוסיפים 3/4 כוס קצוצה שקדים פרוסים לבצק עם הקמח. אם תרצה, לקישוט, מברשת את צמרות של עוגיות unbaked עם כמה ביצה לבן ולחץ על כמה פרוסות שקדים קלויים על גבי כל עוגייה לפני האפייה.