עוגיות סנדוויץ שוקולד
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", אונקיות סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות סנדוויץ, עוגיות אגוזי לוז וקוקוס עוגיות סנדוויץ, ו עוגיות חמאה וקרם לימון.
הוראות
מניחים שוקולד בקערה בינונית.
קרם חום בסיר קטן מעל חום בינוני עד רותח.
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות.
הוסף 1 כף סוכר קונדיטורים, להקציף עד חלקה, ואז להירגע עד שנקבע, על 1 שעה.
במערבל stand מצויד מצורף ההנעה, לערבב הנותרים 2/3 כוס סוכר, חמאה, סוכר מגורען, וניל, ומלח על מהירות נמוכה בינונית עד שמנת.
מערבבים בקמח וקקאו עד משולב לחלוטין. לעטוף בצק בניילון נצמד, ויוצרים דיסק 6 אינץ ' וצינה עד המשרד, על 30 דקות.
התאם מדפי תנור למיקומים בינוניים נמוכים ובינוניים גבוהים. מחממים תנור ל 177°. קו שני גליונות אפייה עם נייר קלף.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים עוגיות עם חותך ומניחים באופן שווה על גיליונות אפייה.
גזרו מרכזים ממחצית העוגיות.
אופים עד המשרד, 10 עד 12 דקות, מסתובב מחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה.
בואו מגניב 5 דקות על מחבתות, ולאחר מכן להעביר עוגיות קלף כדי קירור מתלה להתקרר לחלוטין לפני מילוי. חזור עם כל בצק שנותר.
מניחים טיפ מאפה בתיק מאפה וממלאים את התיק בתערובת שוקולד. Pipe שכבה דקה על כל חלק תחתון עוגייה. כריך יחד עם עוגיות העליון ומגישים.