המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, שמנת כבדה, אבקת קקאו הולנדית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד כפולות, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד כפול, ו פעמיים שוקולד לב עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מקציפים חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ואז להכות חלמון ווניל. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח 3 קבוצות רק עד הבצק צורות. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חתיכה לריבוע 6 אינץ', ואז צוננים, עטופים בניילון נצמד, עד המשרד, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מביאים שמנת וסירופ תירס רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן מערבבים לתוך שוקולד נמס. מערבבים בחמאה ווניל עד חלקה. לכסות את פני השטח עם נייר קלף וצינה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. חמאה 2 סדינים אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים חתיכת בצק 1 בין גיליונות נייר קלף לתוך מלבן 14 על 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה). להחליק בצק קלף על מגש להקפיא עד הבצק הוא מוצק, על 10 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
חותכים החוצה סיבובים רבים ככל האפשר מן הריבוע הצונן הראשון עם חותך, הזמנת ושאריות מצמרר, ולאחר מכן להעביר במהירות עוגיות לתבנית אפייה חמאה, הסדרת אותם 1/2 אינץ ' זה מזה. (אם הבצק הופך רך מדי, לחזור למקפיא עד המשרד.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים חצי עוגיות עם סוכר דקורטיבי (אם משתמשים), ולאחר מכן אופים עוגיות עד אפוי דרך מעט נפוח, 10 עד 12 דקות. מגניב על גיליון על מתלה 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר ושאריות (reroll רק פעם אחת).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
לנצח גנאש עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
העברה לשקית פלסטיק sealable (לגזור את 1/8 ל 1/4 אינץ ' מ 1 פינה עם מספריים). צינור גנאש על צדי שטוח של עוגיות פשוטות, ואז למעלה עם עוגיות מסוכרות כדי להכין כריכים. צ ' יל, שכבתי בין יריעות קלף, במיכל אטום עד המילוי מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
מספריים מטבח
3
הערות של קוק: הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים. גנאש יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה קלף. להביא לטמפרטורת החדר, ואז להכות עם מיקסר לפני השימוש. עוגיות דחוקות לשמור, מקורר, 4 ימים.