עוגיות סנדוויצ'ים עם שוקולד כפול
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, שמנת כבדה, אבקת קקאו הולנדית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד כפולות, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד כפול, ו פעמיים שוקולד לב עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח.
מקציפים חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ואז להכות חלמון ווניל. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח 3 קבוצות רק עד הבצק צורות. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חתיכה לריבוע 6 אינץ', ואז צוננים, עטופים בניילון נצמד, עד המשרד, 2 עד 3 שעות.
מביאים שמנת וסירופ תירס רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן מערבבים לתוך שוקולד נמס. מערבבים בחמאה ווניל עד חלקה. לכסות את פני השטח עם נייר קלף וצינה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. חמאה 2 סדינים אפייה גדולים.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין גיליונות נייר קלף לתוך מלבן 14 על 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה). להחליק בצק קלף על מגש להקפיא עד הבצק הוא מוצק, על 10 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
חותכים החוצה סיבובים רבים ככל האפשר מן הריבוע הצונן הראשון עם חותך, הזמנת ושאריות מצמרר, ולאחר מכן להעביר במהירות עוגיות לתבנית אפייה חמאה, הסדרת אותם 1/2 אינץ ' זה מזה. (אם הבצק הופך רך מדי, לחזור למקפיא עד המשרד.)
מפזרים חצי עוגיות עם סוכר דקורטיבי (אם משתמשים), ולאחר מכן אופים עוגיות עד אפוי דרך מעט נפוח, 10 עד 12 דקות. מגניב על גיליון על מתלה 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים).
הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר ושאריות (reroll רק פעם אחת).
לנצח גנאש עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד אור ורך.
העברה לשקית פלסטיק sealable (לגזור את 1/8 ל 1/4 אינץ ' מ 1 פינה עם מספריים). צינור גנאש על צדי שטוח של עוגיות פשוטות, ואז למעלה עם עוגיות מסוכרות כדי להכין כריכים. צ ' יל, שכבתי בין יריעות קלף, במיכל אטום עד המילוי מוגדר, לפחות 1 שעה.
הערות של קוק: הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים. גנאש יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה קלף. להביא לטמפרטורת החדר, ואז להכות עם מיקסר לפני השימוש. עוגיות דחוקות לשמור, מקורר, 4 ימים.