קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות עוגת שוקולד ללא גלוטן עם סירופ שוקולד תוצרת בית

עוגיות עוגת שוקולד ללא גלוטן עם סירופ שוקולד תוצרת בית
בראוניס עוגת שוקולד ללא גלוטן עם סירופ שוקולד תוצרת בית נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת אפייה, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ללא גלוטן סירופ שוקולד ללא מוצרי חלב, עוגת שוקולד ללא גלוטן-סלק עם ציפוי שוקולד ללא חלב, ו בראוניז שוקולד ומסגיר דלעות צהריים (תבואה חינם, ללא גלוטן, Paleo).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. גריז 9×13 אינץ ' מחבת עם קנולה spray.In קערת ערבוב גדולה, לשלב שמן, דבש, חלב אורז, זרעי פשתן, וניל (להוסיף לפי סדר), ומערבבים במשך 2 דקות במהירות גבוהה בינונית.בהדרגה להתמזג קמח אורז חום, קמח amaranth, אבקת קקאו (להוסיף לפי סדר), ומערבבים על מהירות בינונית, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח Amaranthקמח Amaranth
נייר אורזנייר אורז
חלב אורזחלב אורז
זרעי פשתןזרעי פשתן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה (לפי הסדר) ומערבבים במהירות גבוהה בינונית למשך דקה אחת.מערבבים אגוזים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים למחבת מוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות. מגניב במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף