עוגיות קוקוס עם טפטוף שוקולד
עוגיות קוקוס מטפטפות שוקולד הוא חלב חינם ומספק כ 35 מנות. יש קינוח זה 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, שבבי שוקולד למחצה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס עם טפטוף שוקולד, עוגיות קוקוס קצרות ומטפטפות שוקולד, ו עוגיות קוקוס עם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר גדול עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
לטאטא יחד את הסוכר, חלבונים ביצה, דבש, וניל, ומלח בקערה חסינת חום גדולה. מניחים את הקערה, אבל לא נוגעים, את המים הבוערים.
חום, לטאטא לעתים קרובות, עד הסוכר מומס ואת התערובת נראית עבה יותר, חיוור, והוא חם למגע, על 8 עד 10 דקות.
הסר את הקערה מהחום ומערבבים את הקוקוס והקמח. מכסים ומקררים את הבצק לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מערבבים את הבצק ואת כף רמת טיפה על תבנית האפייה על 2 סנטימטרים זה מזה. אחסן את הבצק הנותר במקרר.
אופים עד העוגיות הן חום זהוב בהיר סביב הקצוות ולהגדיר במרכזים, סיבוב הגיליון באמצע, על 12 עד 15 דקות בסך הכל.
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת את העוגיות לשבת 1 דקה.
להעביר את העוגיות למדף התיל להתקרר לחלוטין. באמצעות גיליון אפייה מקורר ואת אותו גיליון קלף, לחזור עם הבצק הנותר. הניחו בצד את הקלף לשימוש לטפטוף השוקולד על העוגיות המקוררות.
מניחים את העוגיות מקורר על גיליון קלף שמורות (הם יכולים להיות נוגעים). ממיסים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, ממיסים את שבבי השוקולד במיקרוגל.) לטבול מזלג לתוך השוקולד ולטפטף אותו על macaroons בדפוס זיגזג.
תנו לעוגיות לשבת בטמפרטורת החדר עד שהשוקולד יקבע, בערך 30 דקות. אחסן את המקרונים במיכל אטום למשך עד 2 ימים.