עוגיות קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קינמון. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חלבוני ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מולסה עוגיות שבבי קינמון עם רסס קינמון, עוגיות קינמון, ו עוגיות לחמניית קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים חלבונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת החומרים הבאים 5 (קמח דרך 1/4 כפית קינמון), ערבוב היטב עם מקצף.
הוסף לתערובת חמאה; הכה היטב. מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק לעובי של 1/8 אינץ ' בין יריעות 2 של ניילון נצמד. הקפא בצק 20 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
עבודה עם 1 חלק מהבצק בכל פעם (לשמור את הבצק שנותר במקפיא), להסיר את הסדין העליון של לעטוף פלסטיק.
חותכים בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'; מניחים עוגיות על גיליונות אפייה. להשליך גיליון תחתון של פלסטיק לעטוף. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים אבקת סוכר, חלב, ו 1/8 כפית קינמון; תערובת רסס על עוגיות.