עוגיות קישואים חריפות שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל קישואים מתובל דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 30 מנות . . אם יש לך תמצית vanillan, קישואים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שיבולת שועל קישואים, עוגיות זוקיני חמוציות שיבולת שועל, ו עוגיות צ'ואי שיבולת שועל וקישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אפיית גיליונות.
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון וציפורן בקערה; להפריש. מקציפים את החמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד שמנת.
מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל.
מערבבים בתערובת הקמח ושיבולת השועל עד שרק התאגדו.
סוחט את הקישואים במגבת נקייה כדי להסיר כל לחות עודפת. מערבבים את הקישואים והצימוקים לתוך הבצק; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה. זרוק את הבלילה על ידי כפית מעוגלתחופן 2 אינץ ' על גבי דפי אפייה מוכנים.
אופים במשך 14 עד 16 דקות או עד הקצוות התחתונים להפוך חום זהוב.