קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קלאסיות עם טביעת אגודל מבית Crisco® Baking Sticks

עוגיות קלאסיות עם טביעת אגודל מבית Crisco® Baking Sticks
עוגיות קלאסיות עם טביעת אצבע מבית Crisco® Baking Sticks עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -1 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 130 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . גשו לסופר וקנו מקלות קיצור ירקות בטעם חמאה, סוכר חום בחוזקה, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות טביעת אצבע של שוקולד ותותים , עוגיות טביעות אגודל של שוקולד-נענע ועוגיות טביעת אגודל לימון .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F. כוונן את המתלה למצב האמצעי. מצפים קלות שני דפי עוגיות בתרסיס בישול ללא הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
שימור תותים של Smucker's®שימור תותים של Smucker's®
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
שימור תותים של Smucker's®, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לישימור תותים של Smucker's®, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'ליאו כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
2
מקציפים סוכר חום וקיצור בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת אוורירית. מגרדים את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלמונים, מים, וניל ומלח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים קמח במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מקציפים חלבונים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים אגוזי פקאן בקערה רדודה נפרדת. מודדים כ-2 כפיות בצק לכל עוגייה. יוצרים כדורים על ידי גלגול בין כפות הידיים. טובלים כל כדור בצק בחלבונים, ואז מגלגלים לפקאן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים על נייר עוגיה מוכן. בעזרת החלק האחורי של כפית או האגודל, יוצרים חריץ מעוגל בחלק העליון של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים מהתנור. ייתכן שיהיה צורך ליצור את השקע פעם נוספת בעזרת כפית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים כ-1 כפית שימורים לתוך השקע של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
11
אופים עוד 5 עד 7 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים מהתנור. מצננים על נייר אפייה מספר דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה