קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שבשבת תמרים כתומות

עוגיות שבשבת תמרים כתומות
עוגיות שבשבת תמרים כתומות לוקחות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 48 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 112 קלוריות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קמח, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגיות שבשבת תאריך, עוגיות שבשבת אגוז תמרים, ו עוגיות תמרים ועוגיות אגוז.

הוראות

1
בסיר בינוני, על אש בינונית, שלבו את התמרים, 1/4 כוס סוכר, קורט מלח ומיץ תפוזים. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתמרים התרככו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
תאריכיםתאריכים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כפית גרידת תפוז ופקאן. כשהתערובת התקררה, מעבדים במעבד מזון או בבלנדר עד שהפקאן נטחן דק. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ו -3 / 4 כפית מלח; מניחים בצד. בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה, 1/2 כוס סוכר לבן וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת ואז מערבבים פנימה את הווניל ו -2 כפיות גרידת התפוז. מערבבים בהדרגה את החומרים היבשים ליצירת בצק חלק. מחלקים את הבצק לשליש, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר עד שהוא יציב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מרדדים כל שליש מהבצק למלבן בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מורחים 1/3 מהמילוי על כל מלבן ומשאירים רצועת בצק בגודל 1 אינץ ' ללא כיסוי באחד הצדדים הארוכים. החל מהקצה שממול לרצועה הלא מכוסה, מרדדים את הבצק בסגנון ג ' לי רול ולוחצים קלות לאיטום. עוטפים את הלחמניות בנייר שעווה ומכניסים למקרר ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות. פורסים גלילי בצק צוננים למטבעות בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מניחים פרוסות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר כמה דקות על דפי העוגיות לפני שמוציאים למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.