קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות השוקולד והאספרסו כפול. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.09 $ למנה. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש סוכר, פולי אספרסו מכוסים בשוקולד, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ושוקולד חצי מתוק. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 31 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו דאבל שוקולד, עוגיות אספרסו דאבל שוקולד ועוגיות דאבל שוקולד ואספרסו.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
בקערה קטנה מערבבים את השוקולד והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
4
מניחים את הקערה על מחבת עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
5
בקערת מעבד מזון קוצצים דק את פולי האספרסו המכוסים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולדפולי אספרסו מצופים שוקולד
פולי אספרסופולי אספרסו
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיה או גלידה, גורפים 1/4 כוסות מהבלילה ברמה על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים עד שתפוח מעט והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין על ניירות האפייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.