עוגיות שוקולד מולסה רכות
עוגיות שוקולד רך מולסה הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 276 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-359 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם קמח, סוכר מגורען, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות דבשה רכות, עוגיות דבשה רכות, ו עוגיות דבשה רכות V.
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים עליונים-בינוניים ותחתונים וחמם מראש תנור ל-375 ° F. קו שני דפי אפייה בנייר אפייה.
בקערה גדולה, להקציף חמאה עם סוכר חום, 1/2 כוס סוכר מגורען, ומלח עד בשילוב.
להקציף בביצה, וניל, ומולסה.
בקערה בינונית, מקציפים קמח עם קקאו וסודה לשתייה.
להקציף לתוך תערובת רטובה עד רק בשילוב. צ ' יל עד המשרד, כ -10 עד 20 דקות.
מקום הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה.
באמצעות סקופ או 1/4 כוס למדוד, בצק חלק לתוך כדורים רול בסוכר. שטח שווה על מחבתות ולחץ בעדינות כדורי בצק בעובי 3/4 אינץ'.
אופים רק עד נפוח ומתחיל להיסדק, 7 עד 8 דקות, מחבתות מסתובבות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה.
מיד לאחר הסרת מהתנור, לתת מחבתות ברז קשה ולחץ בעדינות מרכז של כל עוגייה כדי להסיט (ראה הערה).
תן עוגיות להתקרר על מחבת 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.