עוגיות שוקולד מקסיקניות
המתכון שוקולד מקסיקני חמאה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. יש קינוח זה 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת קקאו מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקו חם מקסיקניות, עוגיות שוקולד מקסיקניות, ו עוגיות שוקולד מקסיקניות עוגיות חמאה-שוקולד טבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה, ואז קו עם נייר קלף, משאיר overhang על כל 4 הצדדים. דופק את הקמח, שקדים, אבקת קקאו, קינמון, מלח קאיין, אם משתמשים, במעבד מזון עד השקדים הם טחונים דק.
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר עד אור ורך.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד רק בשילוב (הבצק יתפורר). לחץ על הבצק לתחתית המחבת המוכנה (ניתן לכסות את הבצק בניילון נצמד ולהשתמש בתחתית כוס המדידה כדי לאזן אותה).
לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לחתוך אותו לתוך 18 רצועות. למעלה עם שקדים, לחיצה קלה אותם.
מפזרים את הסוכר הגולמי. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -10 דקות.
אופים עד עוגיית חמאה הוא נפוח מעט המשרד, 30 עד 35 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ומיד לשחזר את הרצועות עם סכין; מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. הרם את נייר הקלף כדי להסיר את הלחם מהמחבת, ולאחר מכן להפריד לתוך ברים. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.