עוגיות שוקולד צ'יפס גורמה
אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות גורמה, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות.
הוראות
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות. התערובת תהפוך חיוורת וקלה יותר.
מוסיפים ביצה לתערובת חמאה, מכים עם מיקסר עד שמנת, על 1 דקה. מקציפים וניל, סודה לשתייה ו salt.By יד, מערבבים בקמח עד רק מעורבב; מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות כמות נדיבה מאוד כף כף, לאסוף 14 ערימות של בצק ולסדר על צלחת מרופדת רדיד. צ ' יל עד המשרד (מומלץ) או לאפות מיד.מחממים תנור ל 350 מעלות f או עבור קצוות מצננים ומרכזים רכים יותר, 191°. Have מוכן שני ungreased או רדיד מצופה גליונות עוגיות. אתה יכול קו אותם עם קלף אם אתה רוצה, אבל הם העוגיות יתפשטו פחות אם אתה משתמש בנייר כסף רגיל או פשוט להשאיר את יריעות העוגיות ungreased.מסדרים ערימות בצק במרחק של כ-2 וחצי סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות (7 לסדין).תלחץ קצת על המרכזים למטה.
אופים גיליון 1 בכל פעם על מתלה מרכז במשך כ 12-15 דקות או עד הקצוות הם השחמה.
בואו עוגיות להתקרר על גיליון עוגיות במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדף להתקרר לחלוטין.