עוגיות שוקולד צ'יפס קלים יותר
עוגיות שוקולד צ'יפס קלות יותר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -37 דקות. נסו עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה (מצית ), עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את שיבולת השועל, הקמח, סודה לשתייה ומלח במעבד מזון ודופק עד שהשיבולת שועל נטחנת היטב. תניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת את החמאה, הסוכר ואת צוף אגבה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים עד חלקה ומבריקה. להפחית את מהירות המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר ולהוסיף בהדרגה את תערובת הקמח עד רק incorporated; מערבבים בשוקולד.
כפות רמה טיפה של הבצק על מחצלת סיליקון מרופדת גיליונות אפייה, 2 אינץ ' זה מזה (12 עוגיות לסדין).
מעבירים את הסדינים למקרר ומקררים את העוגיות עד למוצקות, כ -30 דקות.
אופים עד זהב קל סביב הקצוות, על 12 עד 14 דקות, סיבוב המחבתות באמצע.
הסר את דפי האפייה מהתנור ולתת מגניב על הסדינים במשך 1 דקה; להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.