עוגיות שיבולת שועל וצימוקים של סבתא
עוגיות שיבולת השועל והצימוקים של סבתא הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-96 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סוכר חום, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים של סבתא, עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, ו עוגיות שיבולת השועל של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון, allspice וציפורן; מערבבים לתוך תערובת הסוכר עד מעורבב היטב.
מערבבים את שיבולת השועל התגלגל לסירוגין עם החלב. לבסוף, מוסיפים את הצימוקים. טיפה על ידי ערימות כפות 3 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 11 דקות, או עד הקצוות הם זהובים צמרות יבשים. מגניב על גליונות עוגיות במשך 1 דקה לפני הסרת להתקרר על מדפים תיל.