קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות תבלינים

עוגיות תבלינים
עוגיות תבלינים יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, קינמון טחון, חמאת g, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספייס את החיים שלך: דלעת ספייס עוגיות ארוחת בוקר, עוגיות דלעת ספייס ללא גלוטן {עוגיות לסרטן ילדים}, ו דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את דומדמניות בברנדי במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2
מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים, מלח ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
שים את החמאה, סוכר, וניל, לימון וגלידת תפוז במערבל עמדה מצויד מצורף מקצף להכות לשלב אבל לא אוורירי הרבה, על 1 דקה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את הביצה ומערבבים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיף את החומרים יבשים, ואחריו דומדמניות וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
לערבב עד שהכל מגיע יחד.
7
בעדינות ללוש את הבצק בקערה עם הידיים עד שהוא מגיע יחד והוא אחיד. מחלקים את הבצק לתוך 1 3/4-עוז / 50g נתחים ולעצב כל נתח לכדור עגול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מניחים את הכדורים על 1 או 2 דפי אפייה מרופדים בנייר קלף, מרווחים אותם על 3/4 אינץ '/ 2 ס " מ זה מזה, ולתת לנוח במקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
מחממים התנור ל 375°f / 190°C.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
אופים את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות, עד חברות למעלה אבל המרכז הוא עדיין רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
הסר מהתנור. לאחר העוגיות מחוץ לתנור, לאפשר להתקרר רק 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל. בעוד העוגיות עדיין חמות, לטאטא יחד את החומרים זיגוג עד צורות ציפוי דק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
יוצקים 1 כף של זיגוג על כל ביסקוויט, משאיר אותו לטפטף מעיל את הביסקוויט עם סרט דק מאוד, שקוף כמעט. לסיים כל אחד עם 3 חתיכות של קליפה מסוכר להציב במרכז. השאר להגדיר ולשרת, או לאחסן במיכל אטום במשך יום או יומיים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר125 גרם חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר125 גרם חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר11 כף אורגנו מיובשקליפות הדר מסוכרות חתוכות לקוביותקליפות הדר מסוכרות חתוכות לקוביות142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'150 גרם שוקולד מריר באיכות טובה, מגורד בגסות150 גרם שוקולד מריר באיכות טובה, מגורד בגסות2חתיכות טופי הית' בראבקת קקאו באיכות הטובה ביותראבקת קקאו באיכות הטובה ביותר3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר160 גרם סוכר ממתקים160 גרם סוכר ממתקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר125 גרם דומדמניות125 גרם דומדמניות1largesביצה חופשיתביצה חופשית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר240 גרם קמח לכל המטרה240 גרם קמח לכל המטרה1חתיכות טופי הית' ברכל קינמון טחון, allspice, זנגביל, ואגוז מוסקטכל קינמון טחון, allspice, זנגביל, ואגוז מוסקט32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר125 גרם סוכר superfine125 גרם סוכר superfine1אוראו ממולאים כפוליםחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית