עוגיית כוסברה מתוקה
אם 12 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דבש כוסברה עוגיות יכול להיות מעולה צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 1 כף גרידה מכל שילוב של הדר, תמצית vanillan, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיית חמאה של פיסטוק מיליונר עם כוסברה, דבש-כוסברה חזיר מזוגג, ו סלמון עם דבש-כוסברה זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חמאה, דבש, וניל, גרידת הדר, והכה במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד או מיקסר חשמלי כף יד עד חלקה לחלוטין, קערת גירוד ומכה לפי הצורך. בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא או לנפות יחד קמח, כוסברה, ומלח. עם מיקסר כבוי, להוסיף את כל תערובת יבשה בבת אחת להכות על המהירות הנמוכה ביותר עד משולב בעיקר, ולאחר מכן לסיים לקפל אותו ביד. נפרד לתוך 4 חלקים שווים לטפוח כל אחד לתוך יומן לעטוף בחוזקה פלסטיק, מתגלגל היומן כפי שאתה לעטוף ליצור גליל אפילו. מקררים בין לילה, או, אם אתה ממהר, להקפיא במשך 1 שעה.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 149°. גליונות אפייה קו עם נייר קלף או משי. באמצעות סכין חדה, לחתוך סוף יומן ולהשליך, ואז לחתוך בצק לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. כדי למנוע צילינדרים מ עיקום ו שטוח, להפוך אותו קצת עם כל פרוסה.
יוצקים סוכר בגלם בקערה רדודה בעדינות אך בתקיפות רול הקצוות של כל עוגייה בסוכר מעיל באופן שווה, ולאחר מכן במקום 1 אינץ ' בנפרד על הסדינים. אם הבצק רך מדי, מקרר 5 דקות או עד המשרד לפני האפייה.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסובב ולאפות עוד 1
אפשר להתקרר באופן מלא לפני הסרת גיליונות ואחסון. חזור עם הבצק שנותר עד שכל הוא אפוי, או לאחסן יומני בצק במקפיא עד מוכן לשימוש, עד 1 חודש.