עוגת אגס אגוזי לוז עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 397 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, סודה לשתייה, אגוזי לוז וסוכר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת אגוזי לוז, אגס ומרסלה פיימונטה, עוגת ממרח שוקולד אגס ואגוזי לוז, ו מאפינס אגוזי לוז.
מניחים את אגוזי הלוז שנותרו במעבד מזון; דופק עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
בקערה אחרת מקציפים קמח, מלח, סודה לשתייה ואגוזי לוז טחונים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם גבינת ריקוטה, ומקציפים לאחר כל תוספת רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה אגסים ואגוזי לוז קצוצים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "