עוגת אגס סתיו קלה
והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 221 גרם של שומן, וסך הכל 4429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, תערובת עוגה, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט אגס סתיו, קינוח אגס סתיו, ו צ'יפס אגס סתיו.
הוראות
לנצח הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות נמוכה רק עד תערובת עוגה הוא רטוב, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד בצד של קערה.
להוסיף 1/4 כוס חמאה; לנצח על מהירות בינונית 2 דקות. (בלילה יהיה עבה.)
מורחים הבלילה על החלק התחתון של 13x9 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול. סדר פרוסות אגס מעל הבלילה, לחיצה קלה לתוך הבלילה כדי לאבטח.
מפזרים תערובת ג ' לטין יבשה וקינמון.
טפטוף עם שאר החמאה; מפזרים אגוזים.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.