קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

עוגת אוכמניות-חמאה

עוגת אוכמניות-חמאה
אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת אוכמניות חמאה, עוגת חמאה אוכמניות, ו עוגת אוכמניות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך 1/2 כוס מרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 1 תערובת קמח כוס בקערה קטנה; לחתוך 2 כפות מרגרינה כדי ליצור streusel; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים אבקת אפייה וסודה לשתייה לתערובת הקמח הנותרת בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים חלב חמאה, תחליף ביצה, חמאת תפוחים, וניל וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
יוצקים תערובת חלב חמאה על תערובת קמח; להכות במהירות נמוכה של מערבל עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים הבלילה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. הבלילה העליונה עם אוכמניות, ומפזרים עם streusel שמורות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף