עוגת אורז גבינה ממולאת עשבי תיבול וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגת אורז גבינה ממולא עשבי תיבול וירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1153 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם 4 שומר תינוק, פירורי לחם panko, עשבי תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עלי ענבים ממולאים אורז ועשבי תיבול, עלי ענבים ממולאים אורז, דומדמניות ועשבי תיבול, ו עלי ענבים ממולאים ביוונית עם אורז ועשבי תיבול (Dolmadakia) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. גריז מחבת עוגה springform 9 אינץ'.
בסיר, להביא את המניה, אורז, 1 כוס מים וחמאה לרתיחה. מערבבים, מכסים ומבשלים 16 עד 17 דקות. מערבבים בשלושה רבעים של הגבינה ועונה עם מלח ופלפל. מגניב.
ערמה חצי מהאורז לתוך תבנית העוגה ועובש על פני הקרקעית ומעלה בצידי המחבת.
מחממים את EVOO במחבת גדולה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את השומר, שום, בצל, צימוקים וקצת מלח ופלפל, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות.
הוסף את עשבי התיבול. לנבול את האוכל ואת העונה עם אגוז מוסקט קטן, ואז deglaze את המחבת עם היין ומבשלים להתאדות. כאשר הירוקים יש מבושל למטה, להסיר אותם מהחום ולמלא את העוגה עם הירוקים. מעל העוגה עם האורז שנותר ולאחר מכן עם פירורי הלחם מעורבב עם הגבינה הנותרת. מנקדים את העוגה העליונה עם החמאה ואופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, או צ ' יל וקפוא לארוחת איפור מראש. לחמם מכוסה בתנור מתון עד מחומם דרך, ואז פריך את החלק העליון חשוף.