עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר
עוגת אלסקה האפויה של ג'ני בריטון באוור היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 127 אוהדים. לך לחנות ותביא חצי-חצי, מלח ים, ביצה לבנה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר, ו ג'ני בריטון באוור ללא עקבות.
הוראות
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה ושיבולת שועל במעבד מזון ומעבדים עד שהשיבולת שועל בחתיכות.
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה מתפורר.
לטאטא את חלמון הביצה וחצי וחצי יחד בקערה קטנה.
מוסיפים את הוניל והקציף לשלב.
מוסיפים לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לאסוף אותו לכדור, ולחץ לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
הסר את הבצק מהמקרר ולתת חם במשך כמה דקות כדי להירגע את הבצק. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לעיגול רק תחת 14 אינץ ' עבה. בעדינות לקפל את המעגל מעל המערוך ולהרים לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת וקצץ את הקצוות לבליטה 12 אינץ'.
מגלגלים את קצה הבצק תחת עצמו ומניחים וצובטים כדי ליצור קצה מחורץ; ניתן גם להשתמש במזלג כדי ליצור גימור דקורטיבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 177°. לדקור את החלק התחתון של הבצק בכל רחבי עם מזלג. קו עם ריבוע של נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הרם את אניה ומשקולות ואופים עוד 12 עד 15 דקות, או עד הקליפה הוא השחמה קלות מבושל דרך בתחתית.
בואו מגניב, ואז לעטוף היטב בניילון נצמד להקפיא. ממלאים את הקליפה עם הגלידה, מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים לפחות 4 שעות.
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מערבבים את הסוכר, מים, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים כדי להמיס את הסוכר; ברגע שהסוכר מומס, לא מערבבים את הסירופ שוב. הכנס מדחום ממתקים במחבת. כאשר הסירופ מגיע ל-215 ° F, הפעילו את המיקסר למהירות בינונית והתחילו להצליף בחלבון הביצה. (אתה רוצה לתזמן את ההצלפות של חלבוני הביצה כך שהם מגיעים לפסגות רכות עד הסירופ מוכן.) כאשר החלבונים ביצה להתחיל קצף, להוסיף את הקרם של טרטר.
כאשר הסירופ מגיע 114°, להסיר אותו מהחום. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את הסירופ החוצה בזרם איטי, יציב לאורך הצד של קערת המיקסר—להיזהר לא לתת את זרם הסירופ לבוא במגע עם המקצף. לאחר כל הסירופ נוספה, להוסיף את זרעי וניל, אם שימוש, להפוך את המהירות עד גבוה, שוט עד meringue יוצר פסגות billowy והוא מגניב.
הסר את עוגת הגלידה מהמקפיא ומגושים תל של מרנג על גבי.
מקום במקפיא, חשוף, עד מוכן לשרת. (העוגה שהורכבה ניתן לאחסן במקפיא שלך עד חודש. לאחר שהקצפת קפאה, עטפו את כל העוגה בניילון נצמד.)
מחממים את התנור ל 475 ° F.
הסר את העוגה מהמקפיא ואופים במשך כ 5 דקות, רק מספיק כדי לחמם את מרנג על גבי מעט להמיס את הקצוות של הגלידה. תחתוך ותגיש.