קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר
עוגת אלסקה האפויה של ג'ני בריטון באוור היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 127 אוהדים. לך לחנות ותביא חצי-חצי, מלח ים, ביצה לבנה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר, ו ג'ני בריטון באוור ללא עקבות.

הוראות

1
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה ושיבולת שועל במעבד מזון ומעבדים עד שהשיבולת שועל בחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את החמאה והדופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
לטאטא את חלמון הביצה וחצי וחצי יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוניל והקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לאסוף אותו לכדור, ולחץ לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
הסר את הבצק מהמקרר ולתת חם במשך כמה דקות כדי להירגע את הבצק. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לעיגול רק תחת 14 אינץ ' עבה. בעדינות לקפל את המעגל מעל המערוך ולהרים לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת וקצץ את הקצוות לבליטה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגלגלים את קצה הבצק תחת עצמו ומניחים וצובטים כדי ליצור קצה מחורץ; ניתן גם להשתמש במזלג כדי ליצור גימור דקורטיבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים את התנור ל 177°. לדקור את החלק התחתון של הבצק בכל רחבי עם מזלג. קו עם ריבוע של נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הרם את אניה ומשקולות ואופים עוד 12 עד 15 דקות, או עד הקליפה הוא השחמה קלות מבושל דרך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו מגניב, ואז לעטוף היטב בניילון נצמד להקפיא. ממלאים את הקליפה עם הגלידה, מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הסוכר, מים, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים כדי להמיס את הסוכר; ברגע שהסוכר מומס, לא מערבבים את הסירופ שוב. הכנס מדחום ממתקים במחבת. כאשר הסירופ מגיע ל-215 ° F, הפעילו את המיקסר למהירות בינונית והתחילו להצליף בחלבון הביצה. (אתה רוצה לתזמן את ההצלפות של חלבוני הביצה כך שהם מגיעים לפסגות רכות עד הסירופ מוכן.) כאשר החלבונים ביצה להתחיל קצף, להוסיף את הקרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר הסירופ מגיע 114°, להסיר אותו מהחום. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את הסירופ החוצה בזרם איטי, יציב לאורך הצד של קערת המיקסר—להיזהר לא לתת את זרם הסירופ לבוא במגע עם המקצף. לאחר כל הסירופ נוספה, להוסיף את זרעי וניל, אם שימוש, להפוך את המהירות עד גבוה, שוט עד meringue יוצר פסגות billowy והוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את עוגת הגלידה מהמקפיא ומגושים תל של מרנג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
5
מקום במקפיא, חשוף, עד מוכן לשרת. (העוגה שהורכבה ניתן לאחסן במקפיא שלך עד חודש. לאחר שהקצפת קפאה, עטפו את כל העוגה בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים את התנור ל 475 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את העוגה מהמקפיא ואופים במשך כ 5 דקות, רק מספיק כדי לחמם את מרנג על גבי מעט להמיס את הקצוות של הגלידה. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®