עוגת אננס מהירה הפוכה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך סוכר חום, סוכר מגורען, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אננס מהירה הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת עגולה 9 אינץ 'או מחבת מרובעת 8 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה מומסת. מסדרים פרוסות אננס בשכבה אחת על תערובת סוכר.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס (דובדבנים עם גבעולים ניתן להוסיף לאחר האפייה).
בקערה גדולה, לנצח את החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן על העוגה כמה דקות כך תערובת סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; להסיר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה. החנות מכוסה באופן רופף.