עוגת אספרסו שיפון עם ציפוי פאדג
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת אספרסו שיפון, עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים, ו עוגת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 315 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח עוגה 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ סוכר ממתקים (אין צורך לנפות) 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) בצק עוגיות חמאת בוטנים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רום כהה, כמו של מאייר 6 חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר) 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אספרסו חם, טרי מבושל 6 קרום: פירורי קרקר גרהם אספרסו טרי מבושל, מקורר לטמפרטורת החדר (Huntsman ממליץ טרי מבושל על אבקת אספרסו לחות, שהיא מרגישה יכולה להיות מרירה מדי) 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) קינמון טחון 6 קרום: פירורי קרקר גרהם חצי וחצי או חלב מלא 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 340 פלפל האבנרו מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר 170 פלפל האבנרו שוקולד לא ממותק, נמס ומקורר 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן צמחי ניטרלי, כגון סויה, קנולה או תערובת ירקות